Möten

Vi spenderar mycket tid att vara med på olika mötesplatser. Kan vara mässor, utbildningar eller den lokala höstmarknaden. Det tar tid och energi men det ger oxå oerhört mycket.

Gemensamt för alla dessa platser är att vi möter människor, människor som både ser begränsningar och möjligheter.

Igår var vi på en föräldrautbildning, mammor och pappor vars barn skulle ta steget ut i vuxenlivet och som nu fick information och tips om hur det kan se ut. Många frågor, många tankar, både rädsla men även hopp om att det kommer gå bra.

Träffade en familj som tittade med nyfikenhet på våra utrustningar. Men nej det var inget för dem, sonen är vuxen nu, vi skulle åkt om han var yngre/mindre.

Har ålder en begränsning sa vi?

Svaret som kom kan väl sammanfattas i att de bara såg begränsningarna som byggts upp genom åren. Det var försent.

Vi sa det är aldrig försent och så berättade vi om ett annat möte vi haft.

Vi mötte en pensionär på mässan i Alingsås, som åkt och åker mycket skidor men tyvärr hade hans fru fått MS och hon kunde inte längre åka. Men så såg han vår Snow’Kart och såg möjligheten. Han ringde sin fru, hon kom ner och såg även hon vad sin man sett. Tårar började synas i ögonen och ja nu kunde de åka igen. Även frun kunde få åka med i backarna med barn och barnbarn.

Familjen som bara sett begränsningar funderade efter vi berättat om mötet i Alingsås, de lämnade oss med en ny syn på möjligheterna. Ett frö är sått och vi är övertygade om att vi kommer få se den familjen med sin vuxna son i våra backar.

Det är aldrig försent och genom möten växer vi inte bara själva utan vi får andra att växa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...