Ulricehamns Sparbank, en av våra sponsorer

Ulricehamns Sparbank valt att gå in som Guldsponsor i hela 3 år!
Känns extra skönt då de stöttat oss från dag 1.
Det märks att det är en bank med det där lilla extra bemötandet och personliga servicen, något som blir allt mer sällsynt.

Gå gärna in och gilla deras Facebooksida


Hugos Stiftelse samlar in pengar och stöttar projekt som främjar ett gott och aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Bland annat via Glädjeruset – loppet där alla är välkomna.

Vi blev väldigt glada och inte lite stolta när de valde att dela ut ett stipendie till oss.


Komikapp, en av våra sponsorer

Vi har ett samarbete med Kom i kapp som vi är oerhört stolta över. Vi riktar oss mot samma målgrupp och vi vill bägge sprida glädje. Vi vill nå ut till de som precis som vi behöver kunskap om olika hjälpmedel och som vill ha leksaker eller andra saker som förenklar vardagen .
Kom i kapp ger våra medlemmar bra rabatt i sin webshop så kika in på komikapps hemsida. Där kan ni hitta precis allt som underlättar vardagen. https://www.komikapp.se/
Är du medlem och vill handla , skriv då ett mail till oss så återkommer vi med en rabattkod.


Alotego AB vill förenkla människors och företags vardag genom att leverera IT-arkitektur, drift och säkerhet. Alotego betyder på latin ungefär (lite fritt tolkat), vårda det som är viktigt, skydda det som är skyddsvärt. 
7H ParaAlpint och Alotego AB har det gemensamt att vi vill vårda och skydda


Sedan hösten 2021 är Montell & Partners Silversponsor åt 7H ParaAlpint.

Montell & Partners har under årens lopp tagit möjligheten att göra Pro Bono och socialt ansvarstagande till en del av sin företagskultur och övergripande strategi. Detta är något som de värdesätter väldigt högt och de hoppas på så sätt kunna bidra till att förbättra det samhälle vi lever och gör affärer i


Nanight är tillverkaren av dyklampor som direkt såg nyttan med att förse våra downhillcyklar med helljus för det nordiska ljusförhållandena


Leader Sjuhärad

Vi har blivit beviljade medel från Leader sjuhärad för att etablera funktionell downhillåkning i området! Sedan tidigare har vi kört ett annat större projekt som syftade till att etablera vår kursverksamhet, utbildning av blivande skidlärare i att köra biski och att arrangera prova på dagar.


Scantrade har alltid ställt upp för oss med skidor mm – Et toppengäng!


Bidragsgivare – utan er vore vi inget!

  • DHR bidragstiftelsen
  • Sparbanken Sjuhärad
  • Ulricafonden
  • Norrbacka-Eugenistiftelsen
  • Tore A Jonassons stiftelse
  • Idrottsförbundet

Dessa företagen erbjuder medlemsrabatter